My C.V.

Collage

Skriptus is Olle Hernegren, freelance writer and photographer. I live in Karlstad in the Värmland in the west of Sweden.men jag är verksam i hela Sverige och har inga geografiska begränsningar för mina uppdrag.

Jag har en bred bakgrund både vad gäller utbildning och erfarenhet – här finns arbetsprover, referenser och information om min utbildning och bakgrund.

Bland mina uppdragsgivare finns:

  • Aktuell Produktion – tidskrift för svensk verkstadsindustri
  • Tidningshuset AB – Skanskas personaltidning Fokus
  • Long Tall Sally – kommunikationsbyrå i Göteborg: reportage om Baker Tilly i Kristinehamn
  • Roxx Communication Group – kundtidningar i olika branscher
  • Frilansjournalist Johan A. Lundberg – NCC:s kundtidning Roads
  • JG Communication (numera Sitrus Agency) – Rejlers kundtidning Generated Ideas
  • Spoon – Semcons kundtidning Future
  • Wirtén Content Agency – branschtidningen Borrsvängen

Hör av dig om du vill ha uppgift om kontaktpersoner hos mina referenser!

Här kan du se arbetsprover relaterade till industri, musik och kultur och samhälle.
Alla fotografier är tagna av mig, utom när annan fotograf är angiven.

Min ambition är att skriva texter som flyter och är lättlästa. Jag är allmänintresserad och inte begränsad vad gäller uppdragens karaktär eller omfattning. Ett industrireportage för en kundtidning, översättning från engelska eller norska, ett personporträtt, teknisk dokumentation, en broschyr, en bok …

Det mesta går att ordna – hör av dig, så kan vi diskutera! skriptus_web_transp